7 mars 2020
15:15

Täby FK

Referat: IF Brommapojkarna 3 - Täby FK

Årets första och gruppspelets tredje match i Ersans pokal och tjejerna gör en otroligt fin första halvlek med ett snabbt passningsspel, fin rörelse och bra snack. Stabil och följsam backlinje som ställs mot duktiga anfallare, ett mittfält som fördelar bollar på ett bra sätt och anfallare som skapar oreda hos motståndarnas försvar. Mot duktigt motstånd leder det till en 2-1 ledning i halvtid efter två riktigt fina mål från vår sida. Ett på avslut från kanten samt ett på skott centralt.
I andra halvlek tappar vi lite rörelse och snack och blir nog lite trötta också och spelet jämnar ut sig. Trots att vi har 4-3 med några få minuter kvar, efter ytterligare två riktigt fina löpningar och avslut från vänsterkanten, så slutar matchen 4-4. Inte orättvist, men lite surt. Sammantaget årets bästa match mot riktigt vasst motstånd.